Dyskusje ogólne - Osjaków
Pozdrowienia dla wszystkich Osjakowiaków
- Czesław
-
Autor
- Wylogowany
- Osjakowianin
-
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- Osjakow
-
- Wylogowany
- Administrator
-
2010/02/14 08:18 #2
przez Osjakow
osjakowianie.pl
Osjakow odpowiedział w temacie: Pozdrowienia dla wszystkich Osjakowiaków
50 lat to spora nieobecność. Pewnie dużo rzeczy się w tym czasie zmieniło. Z drugiej strony jestem bardzo ciekaw jak Osjaków wyglądał w latach pięćdziesiątych/sześćdziesiątych. Jak będzie Pan w Osjakowie, to proszę dać znać.

osjakowianie.pl
Proszę Zaloguj , aby dołączyć do konwersacji.
- Czesław
-
Autor
- Wylogowany
- Osjakowianin
-
Mniej
Więcej
- Ryszard Kmita
-
- Wylogowany
- Świeżak
-
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
2010/02/26 10:52 #4
przez Ryszard Kmita
Ryszard Kmita odpowiedział w temacie: Pozdrowienia dla wszystkich Osjakowiaków
Kochani Moi i Serdeczni!!!
I ja Was gorąco pozdrawiam, choć w Osjakowie byłem nie tak dawno dzięki Arturowi. Kocham te miejscowość i myślami ciąglę z NIĄ jestem. Cóż, moja książka - "Dziecko wojny i okupacji" wciąż w powijakach, ale mam nadzieję, że ją w końcu skończę, przyrzekam WAM, Kochani.
A muszę jeszcze dodać, że Forum Osjaków jest coraz lepsze, coraz bardziej atrakcyjniejsze. naprawdę. Jeszcze raz SIE MA!!!
Ryszard Kmita
I ja Was gorąco pozdrawiam, choć w Osjakowie byłem nie tak dawno dzięki Arturowi. Kocham te miejscowość i myślami ciąglę z NIĄ jestem. Cóż, moja książka - "Dziecko wojny i okupacji" wciąż w powijakach, ale mam nadzieję, że ją w końcu skończę, przyrzekam WAM, Kochani.
A muszę jeszcze dodać, że Forum Osjaków jest coraz lepsze, coraz bardziej atrakcyjniejsze. naprawdę. Jeszcze raz SIE MA!!!
Ryszard Kmita
- Czesław
-
Autor
- Wylogowany
- Osjakowianin
-
Mniej
Więcej
2010/05/19 19:44 #5
przez Czesław
Czesław odpowiedział w temacie: Pozdrowienia dla wszystkich Osjakowiaków
Oglądałem Waszą wielką wodę robi wrażenie.Obiecałem odwiedziny w maju ale przy takiej aurze to chyba nie. Mam nadzieję że pogoda się poprawi to wtedy pomyślę. W najgorszym przypadku będę na przełożone Dni Osjakowa.Przyjadę z żoną i wnukiem któremu to obiecałem. Myślę że na 2-3 dni jakąś Agroturystykę znajdę. Pozdrowienia dla mieszkańców mojegmiejsca urodzenia Czesłww
- Osjakow
-
- Wylogowany
- Administrator
-
2010/05/19 19:51 #6
przez Osjakow
osjakowianie.pl
Osjakow odpowiedział w temacie: Pozdrowienia dla wszystkich Osjakowiaków
W tej chwili Osjaków nie prezentuje się najlepiej i chyba lepiej wizytę odłożyć na wakacje. Jeżeli chodzi o kwaterę agroturystyczną, to jest w czego wybierać w naszej gminie:
agroturystyka.wielun.pl/index.php?agro=kwatery
Osobiście polecam nocleg u Państwa Zjawińskich na Felinowie - ok. 2 km od centrum Osjakowa, nad rzekę jakieś 100 metrów:
www.agro-wczasy.prv.pl/
agroturystyka.wielun.pl/index.php?agro=kwatery
Osobiście polecam nocleg u Państwa Zjawińskich na Felinowie - ok. 2 km od centrum Osjakowa, nad rzekę jakieś 100 metrów:

www.agro-wczasy.prv.pl/
osjakowianie.pl
Czas generowania strony: 0.115 s.
Menu użytkownika
Forum
- Brak postów do publikacji.
Wyszukiwarka
Kogo gościmy?
Odwiedza nas 57 gości oraz 0 użytkowników.